Etablerte bedrifter til
Brumunddal Næringspark

Klikk på logoen og velg bedrift du ønsker mer informasjon om:

Eltera

Eltera utfører alt fra prosjektering til installering av alle typer el-anlegg innenfor næringsliv, landbruk, det offentlige og boliger. Arbeidet omhandler alle faser fra planlegging og gjennomføring til en avsluttende kvalitetskontroll.

Kontaktinformasjon:
Telefon: + 47 902 40 100
E-post: post@eltera.no
Hjemmeside: www.eltera.no

Fønix – Ekte Treningsglede

På Fønix Treningssenter er det lav terskel og en inkluderende atmosfære. Her kan alle føle seg velkommen uansett om man har trent mye eller aldri vært på et treningssenter før.

Kontaktinformasjon:
Telefon: + 47 62 36 80 00
E-post: post@ektetreningsglede.no
Hjemmeside: www.ektetreningsglede.no

Fyksen Servicecenter AS

Fyksen Servicecenter AS er en bedrift med 5 avdelinger, lokalisert på Lillehammer, Gjøvik, Brumunddal, Hamar og Elverum.

Våre verksteder driver tradisjonell bilverksteddrift, og er spesialisert innen diesel- og bilelektronikk. Alle våre verksteder er med i Bosch Car Service kjeden. Lillehammer er også Bosch Diesel verksted, som er ledende innen overhaling av dieselpumper og injektorer til både personbil og lastebil.

I tillegg tilbyr vi servicetjenester og årskontroll/kalibrering av verkstedutstyr, og Kärcher høytrykksvaskere. Vi er totalt 43 ansatte.

Adresse og kontaktinformasjon:
Nygata 6-8 (ved jernbanestasjonen), 2380 Brumunddal
Telefon: 62 34 20 16
E-post: terjen@fyksen.no
Hjemmeside: www.fyksen.no

Avdeling Brumunddal, Bosch Car Service, Fyksen Servicecenter AS, tilbyr følgende:

  • Eu-kontroll til fast lavpris
  • Leiebil
  • Km-service
  • Reparasjon av alle bilmerker
  • Bilglass
  • Bilvarme
  • Bilverksted
  • Optimering
  • Dekk og felg

Grafisk Senter Innlandet

Grafisk Partner Hamar AS er en grafisk produksjonsbedrift lokalisert i Parketten vis-à-vis Rema 1000. Selskapet ble stiftet i januar 2007 med det formål å kunne tilby våre kunder smarte og optimale produksjoner ut i fra kundens krav til kvalitet, pris og leveringshastighet. For oss handler det om god kommunikasjon med kunden for å finne den rette veien til ett sluttprodukt du som kunde er fornøyd med.

Vi jobber raskt og effektivt for å levere tjenester og produkter som tilfredsstiller dine krav.

Kontaktinformasjon:
Telefon: + 47 488 65 800
E-post: post@gshamar.no
Hjemmeside: www.gshamar.no

Klima Nor

Klima Nor AS er en norsk ventilasjonsgrossist som satser på produksjon av ventilasjonsrør og kjøp/salg av ventilasjonsutstyr. Klima Nor har i dag fire biler som kjører ut varer i hele Østlandet.

Kontaktinformasjon:
Telefon: + 47 62 35 22 48
E-post: ordre@klima-nor.no
Hjemmeside: www.klima-nor.no

Rema 1000

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge og Danmark. Virksomheten eies 100% av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Rentokil – Eksperter på skadedyrkontroll

Rentokil skadedyrkontroll er et verdensledende selskap med mer enn 40 års erfaring av skadedyrbekjempelse i Norge.

Vi operer globalt på en sikker og seriøs måte, styrt av det høyeste nivået innen sikkerhetsforskrifter og risikostyring.

Vårt nettverk dekker hele Norge og vi beskytter private boliger og virksomheter med rask service og tilbyr de siste innovative løsningene og produktene selskapet har tilpasset markedet. Uansett hva situasjonen er, enten det er en stor veggedyr infestasjon, mus på kjøkkenet, matsikkerhet eller et forebyggende skadedyr program – vi har løsningen for deg.

Rentokil Initial Norge har 3 divisjoner: Rentokil Skadedyrkontroll, Initial Hygiene og Matteservice og Ambius Interiørbeplantning.
Med disse tre forretningsområdene tilbyr vi en totalløsning tilpasset din bedrifts behov.

Kontaktinformasjon:
Steinar Hansen, Key Account Supervisor
Sentralbord: +47 09781
Mobil: +47 930 60 118
E-post: steinar.hansen@rentokil-initial.com

Seminar Forum

Vi holder til i Brumunddal Næringspark, ved jernbanestasjonen, med inngang ved elvebredden:

Nygata 4
2380 Brumunddal
Epost: seminarforum@seminarforum.no
Telefon/SMS: 958 65 267
Nettside: www.seminarforum.no

Lønnsomme relasjoner

Vår idè er å bringe sammen bedrifter. I et utvidet kompetansefelleskap finner disse raskere omsetningsvekst og forbedringsmuligheter enn hvis de operer hver for seg. Gjennom lang erfaring har vi bevist at vår fremgangsmåte og evner ved bygging av relasjoner har gitt meget stor økonomisk uttelling for et stort antall bedrifter.

En behovsrådgivers kompetanse er å finne frem til egnede relasjonsmuligheter mellom 2 bedrifter og legge til rette for at de kan møtes slik at videre samarbeid kan utvikles. I dette arbeidet kreves at behovsrådgiver skaffer seg innsikt og forståelse av teknologiske og bruksmessige muligheter som ligger i grensesnittet mellom leverandør- og mottakerbedrifter.Resultatet blir at Seminar Forum blir mer og mer istand til å koble og danne gode relasjoner for bedrifter med behov for endringer og forbedringer.

VI BLIR EN KATALYSATOR FOR GODE ENDRINGER OG FORBEDRINGER.

Arbeidet handler om læring, læring og atter læring om sammenhenger som har betydning for kjøp av produkter, løsninger og tjenester i B2B markedet.